برگزیده ها
 اصولگرایان به دنبال بدست آوردن قدرت به هر قیمتی هستند

مازندمجلس: یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: اصولگرایان ایده و برنامه ای ندارند به همین دلیل به دنبال به قدرت رسیدن به هر قیمتی هستند

مازندمجلس: عباس عبدی روز سه شنبه در نشستی خبری که با عنوان «بررسی گفتمان رقبای روحانی با نگاه بازگشت پوپولیسم» در ستاد انتخابات حسن روحانی برگزار شد به شعارهای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری اشاره و اظهارکرد: اصولگرایان هرگز در تاریخ جمهوری اسلامی ایران به دنبال بهبود وضعیت اقتصادی کشور نبوده و امروز نیز با شعارهای پوپولیستی مسیری را در پیش پای مردم قرار داده اند که هرگز نمی توانند از آن تا سال های آینده خود را منفک کنند.
وی تصریح کرد: اصولگرایان دچار بحران جدی در این موضوع هستند و این بیش از همه نشان دهنده بحران در این اردوگاه است به همین دلیل به دادن شعارهای پوپولیستی روی آورده اند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب با یادآوری این که روش اصولگرایان نشان می دهد که آنها نمی توانند در مسیر خود که از ابتدای انقلاب مشخص کرده اند بمانند، تصریح کرد: آنان چون نمی توانند هم راست باشند و هم چپ روبه شعارهای پوپولیستی آورده اند که یکی از نشانه های آن بعد از انتخاب احمدی نژاد به عنوان رئیس جمهوری بود .
وی یادآور شد: اصولگرایان به گونه ای حرف می زدند که انگار در آسمان ها سیر می کنند ولی بخصوص بعد از خانه نشینی 11 روزه وی گفتند که احمدی نژاد اصولگرا نبوده و به ما ربطی ندارد که چه می گوید و چه کاری انجام می دهد.
وی خاطرنشان کرد: احمدی نژاد به هیچ عنوان متعلق به جناح راست نبود و چون اصولگراها نیاز به رای آوری داشتند از وی حمایت کردند اما بعد از سال 90 از وی جداشدند و امروز نیز ایده جدیدی برای اقتصاد ندارند اما سیاست های پوپولیستی احمدی نژاد را دنبال می کنند چون برنامه ای ندارند.
وی با بیان این که شعارهای احمدی نژاد در هشت یا 12 سال قبل مطلوبیت داشت اما امروز دیگر نمی توان آن شعارها را داد، تصریح کرد: مشکل اصولگرایان این است که در سال های دولت های نهم و دهم درآمدهای سرشاری از نفت داشتند و یارانه را پرداخت می کردند اما اگر ایجاد شغل در دولت اصلاحات که سالیانه 600 هزار بود را دنبال می کردند امروز کشور دیگر بیکار نداشت.
این فعال سیاسی اصلاح طلب همچنین گفت: وقتی بیکار وجود نداشته باشد دیگر احتیاجی هم به یارانه نیست و هرگز تحریم ها به شکلی که در سال های گذشته برای کشور ایجاد مشکل کرد، نمی توانست مشکلات فراوان ایجاد کند و فقط قسمت کوچکی از یارانه ها را به افراد واقعا نیازمند پرداخت می کردیم.
عبدی ادامه داد: قطعا کسانی که خودشان نه جزو چهار درصد بلکه از یک درصد بالای جامعه هستند، نمی توانند شعارهایی بدهند که نسبت به آن بیگانه اند ولی احمدی نژاد اگر این شعار را می داد برای این که واقعا خودش بود و به آن قشر از جامعه تعلق داشت.
وی تصریح کرد: احمدی نژاد هم به این دلیل رای آورد که مرحوم هاشمی رفسنجانی نماد طبقه قدرت در کشور بود را مورد انتقاد قرار داد ولی وقتی آقای هاشمی از قدرت خارج شد دیگر مورد انتقاد و حمله وی واقع نشد.
این کارشناس مسایل سیاسی خاطرنشان کرد: افرادی که حداقل از 15 سالگی در رتبه های بالای قدرت بودند، نمی توانند این طبقه را نشانه بگیرند و تمامی حرف هایی را هم که می زنند مردم باور نمی کنند.
وی با یادآوری این که احمدی نژاد متوجه بود که چه حرف هایی می گوید، تصریح کرد: کارهایی که وی انجام داد علیه قدرت در کشور بود حتی درمورد سخنانش در اهواز نیز همه می دانند که بخش بسیار کمی از آن درباره روحانی است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب همچنین گفت: احمدی نژاد در سخنان خود در استان خوزستان طبقه خاصی را نشانه نگرفته بلکه این بار به دنبال مواجه با کل نظام بود.
عبدی با بیان این که در نظرسنجی های اخیر ریزش آرای اصولگرایان زیاد شده است، خاطرنشان کرد: وعده هایی که از جانب نامزدهای اصولگرا داده می شود، اجرایی نیست چون برنامه قانون ششم توسعه نوشته شده و در آن میزان یارانه ها، منابع و درآمدهای دولت کاملا مشخص است.
وی تصریح کرد: ولی هرکدام از نامزدهای اصولگرا به دنبال ارایه شعارهای پوپولیستی هستند و می گویند که یارانه ها را چند برابر می کنیم.
وی اظهار کرد: در جامعه براساس آمارهای مرکز آمار 3 و نیم میلیون بیکار قابل کشف داریم و حدود چند میلیون بیکار غیرقابل کشف از جمله زنان خانه دار و افرادی که دست فروشی یا مسافرکشی می کنند که اگر تمامی این افراد بخواهند خود را به عنوان بیکار در سامانه ای که یکی از نامزدها قولش را داده ثبت نام کنند حدود 25 میلیون نفر از جامعه را در بر می گیرد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: جهانگیری و روحانی هم نباید در مناظرات به دنبال پاسخ به سخنان آنان باشند و فقط باید برنامه های خود را ارایه دهند.
عبدی خاطرنشان کرد: مشکل اصولگرایان این است که می خواهند خود را قیم مردم بدانند و جای آنها صحبت کنند اما روحانی باید بگوید که قصدش حمایت از مردم نیست بلکه مردم باید خودشان با تشکیل سندیکا یا تشکل بتوانند مشکلاتشان را حل کنند.
وی تاکید کرد دست آقایان جهانگیری و روحانی به عنوان رئیس جمهوری و معاونت اول باز است که بتوانند اجازه ایجاد سازمان های مردم نهاد را بدهند، این که وضع کنونی جامعه مطلوب نیست، موضوع عیان و غیرقابل کتمان است ولی باید برای بررسی این موضوع ارزیابی از ورودی و خروجی سیستم داشته باشیم.
این فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان این که روحانی بیش از اندازه بر برجام تاکید کرد، گفت: درحالی که برجام موضوعی بسیار مهم بود ولی یکی از چندین موانعی بود که بر سر راه وجود داشت.
وی با یادآوری این که روحانی برای خنثی کردن مخالفان برجام تصویری بزرگ از این موضوع نشان می داد، تصریح کرد: بعد از برجام حدود 700 هزار شغل ایجاد شده ولی این که می گویند ما می توانیم یک و نیم میلیون شغل ایجاد کنیم، شوخی و خنده دار است، در عین حال برجام مانعی برای ایجاد حرکت بود. وی وقتی برداشته شد دیگر موانع را نیز باید برداشت.
وی اظهارکرد: بدون این که برجام به نتیجه نمی رسید واقعا نمی توانستیم جامعه را به حرکت درآوریم.
 انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری روز 29 اردیبهشت ماه همزمان با انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و میاندوره ای مجلس در سراسر کشور برگزار می شود.

اصولگرایان به دنبال بدست آوردن قدرت به هر قیمتی هستند عباس عبدی