مازندمجلس: خبرگزاری میزان- رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: علت استفاده برخی از مردم از جیرجیرک پروتئین موجود در این حشرات است.
وی افزود: پروتئین موجود در بدن این حشرات بیش از گوشت قرمز و سفید است.
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: با توجه به وجود میکروبهای متعدد در بدن حشرات، با پختن و سرخ کردن، آلودگیها از بین میرود.
وی درادامه گفت: استفاده از انواع جیرجیرکها علاوه بر کشورهای عربی و مسلمان نشین، متقاضیان زیادی را در کشورهای ژاپن، اندونزی، فیلیپین، چین و ... به خود اختصاص داده است چرا که مصرف این گونه حشرات میتواند به عنوان منبع طبیعی انواع پروتئینها و ویتامینها محسوب شود.