برگزیده ها

مازندمجلس: خبرگزاری میزان- رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: در دهه اول محرم، رعایت اصول بهداشتی در هنگام توزیع نذورات می‌بایست مورد توجه قرار گیرد.

مازندمجلس:

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، نسترن محمدی افزود: در تهیه غذا‌های نذری به سلامت مواد غذایی توجه کافی به عمل آید و تمامی موارد مصرفی از جمله رب، ادویه ها، حبوبات و... باید دارای پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند.

وی اظهار داشت: در استفاده از ظروف یکبار مصرف نیز مواری توصیه می‌شود از جمله استفاده از ظروف کاغذی جهت مصرف محصولات داغ پیشنهاد می‌گردد مانند لیوان کاغذی به جای لیوان‌های پلاستیکی جهت صرف چای، شیر داغ و ...، همچنین ظروف گیاهی بهترین ظرف جهت مصرف غذا‌های چرب و داغ بوده و بهتر است از ظروف فوم و آلومینیومی استفاده نگردد.

استفاده غذا‌های کاغذی گیاهی یکبار