وی اظهارکرد: از 20 واحد پرورشی بوقلمون در سطح استان مرکزی هشت واحد آن در این شهرستان فعال است و پیش بینی می شود تا پایان سال تولید این محصول در این شهرستان به 800 تن افزایش یابد.
وی، هر دوره پرورش این طیور را چهار ماه بیان کرد و ادامه داد: ظرفیت توسعه صنعت بوقلمون در این شهرستان وجود دارد اما نیازمند تکمیل زنجیره تولید به عنوان یکی از کانون های اقتصاد مولد است.
رئیس شبکه دامپزشکی خمین خاطرنشان کرد: نبود واحد کشتارگاهی و مراکز بسته بندی گوشت بوقلمون از حلقه های مفقوده در زنجیره تولید تا عرضه گوشت بوقلمون در این شهرستان است.
حمزه لویی گفت: بوقلمون پرورشی این شهرستان به کشتارگاه های استان های تهران، اصفهان و قم ارسال می شود و از این استان ها با بسته بندی مناسب به مناطق مختلف عرضه می شود.
رئیس شبکه دامپزشکی خمین افزود: در واحدهای پرورش بوقلمون این شهرستان 40 فرصت اشتغال مستقیم ایجاد شده است که ظرفیت توسعه آن نیز وجود دارد.
وی به خواص مصرف گوشت بوقلمون اشاره کرد و افزود: گوشت بوقلمون کلسترول خون را کاهش داده و ضمن ایجاد آرامش از سرطان جلوگیری میکند.
حمزه لویی اضافه کرد: در گوشت بوقلمون مقدار زیادی امگا 3 وجود دارد که سبب باز شدن مجاری عروقی بدن و کاهش کلسترول می شود.
شهرستان خمین دارای 125 واحد پرورش طیور است و از نظر تولید گوشت سفید مرغ، رتبه دوم استان مرکزی را دارد.
7277/3075/ خبرنگار: افسانه آروند *** انتشار دهنده: حسین مهدی زاده
اقتصاد
دامپزشكي
توليد
گوشت بوقلمون