برگزیده ها

مازندمجلس: رییس اتاق ایران گفت:امروز می توان ایجاد اشتغال و به خصوص اشتغال مولد را به عنوان مهم ترین موضوع اقتصادی،اجتماعی سیاسی و امنیتی عنوان کرد.

مازندمجلس: به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین شافعی در آخرین نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران در سال جاری گفت: امروز می توان ایجاد اشتغال و به خصوص اشتغال مولد را به عنوان مهم ترین موضوع اقتصادی، اجتماعی سیاسی و امنیتی عنوان کرد.

رییس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه افزایش اشتغال مولدتوسط بخش خصوصی  واقعی میتواند منشا قرار تغییرات مثبتی باشد، افزود: افزایش درآمد ملی، رشد اقتصادی پایدار، کاهش نابرابری اجتماعی، کاهش فشارهای سنگین بودجه ای دولت، برطرف شدن معضلات اجتماعی و نهایتا رضایت عمومی از نتایج اشتغال مولد و پایدار است.

وی گفت: اگر قرار است از این وضعیت اقتصادی خارج شویم باید به فکر ایجاد اشتغال مولد باشیم و با اقدامات اورژانسی نمی توان اشتغال مولد ایجاد کرد. یکی از مواردی که دولت برای آن بودجه قابل توجهی را اختصاص داده اشتغال روستایی است که اگر این برنامه به سمت توزیع پول حرکت کند به معنای تلف شدن این منابع خواهد بود.

رییس اتاق بازرگانی ایران  اظهار امیدواری کرد: بتوان با تدوین و اجرای مناسب به اشتغال پایدار روستایی کمک کرد.

وی بر پشتیبانی از اشتغال بخش کشاورزی از طریق نوسازی و ارتقا بهره وری و افزایش سطح بهره وری از آب تاکید کرد و گفت: با وضعیت میزان بارشها و شرایطی که در آینده با آن روبرو هستیم از هم اکنون چاره اندیشید و نباید نسبت به آن بی تفاوت ماند.

شافعی اظهار داشت: بهره وری ما در بخش کشاورزی با وجود منابع غنی که در اختیار داریم نسبت به کشورهایی مانند ترکیه و مالزی وکره جنوبی و بسیار پایین است و این مساله بیش از کم آبی، بخاطر عدم نوسازی در بخش کشاورزی کشور است.

وی پشتیبانی از اشتغال در بخش کشاورزی و رونق در این حوزه را عامل کندشدن مهاجرت از روستا و جلوگیری از افزایش حاشیه نشینی دانست که اهمیت آن فراتر از یک موضوع اقتصادی است.

رییس اتاق بازرگانی ایران گفت: رشد بخش ساختمان از دیگر موضوعاتی است که دولت با بازسازی و نوسازی مناطق شهری آغاز کرده است، البته باید توجه داشت که اینکار از طریق ساخت واحدهای کوچک و ارزان قیمت تنها توسط بخش خصوصی و با حمایت دولت انجام خواهد شد؛ این اقدام ضمن خروج بخش ساختمان وصنایع مربوطه از رکود، باعث نوسازی مناطق شهری و کاهش نابرابری اجتماعی و ارتقا رضایت عمومی را در پی خواهد داشت.

اشتغال افزایش نوسازی کشاورزی اقتصادی اجتماعی بازرگانی ایجاد شافعی پایدار عنوان پشتیبانی اظهار ارتقا منابع ساختمان مناطق بودجه موضوع تاکید نابرابری رضایت وضعیت عمومی روستایی