برگزیده ها

مازندمجلس: یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه دولت تحرک لازم برای پاسخ‌گویی به انتظارات مردم را از خود نشان نداده است، گفت:‌ امیدوارم که دولت در ابتدای سال ۹۷ با یک خانه تکانی و تزریق انرژی جدید، رفتار و برنامه بهتر، کار خود را شروع کند تا مردم احساس کنند، دولت صدای آنها را شنیده و در جهت پاسخگویی به آنها تمهیدات لازم رو انجام می‌دهد.

مازندمجلس:
یدالله طاهرنژاددر ارزیابی از تحولات سیاسی و اجتماعی سال ۹۶ گفت: سال ۱۳۹۶ از نظر فعالیت احزاب سال خوبی بود. احزاب توانستند با آرامش کنگره‌های خود را برگزار کنند و در یک تعامل منطقی با یکدیگر فعالیت کنند. ضمن اینکه همگرایی احزاب هم نسبت به سال‌های قبل، در مرحله بهتری قرار داشت. در مورد بسیاری از موضوعات ملی هم تفاهم اصولی بین احزاب وجود داشت و به نظر می‌رسد که شرایط همکاری احزاب در سال ۹۶ نسبت به سال‌های قبل در شرایط مناسب‌تری بوده است.
 وی با بیان اینکه به نظر من در چشم اندازی از سال ۹۷ می‌توان گفت که با شرایط بهتری روبه‌رو خواهیم بود، اظهار کرد: در حال حاضر تقریبا همه عقلای قومی به این جمع بندی رسیده‌اند که اعتلا و امنیت کشور در گروی همراهی و همکاری جریان‌های مختلف سیاسی است و تفرقه جز آسیب برای کشور ثمره دیگری نخواهد داشت. باید به سمتی حرکت کنیم که وحدت در اصول و همکاری در مسائل کلی و اساسی کشور وجود داشته باشد و تعامل گسترده‌تری هم نسبت به قبل برای حل مشکلات کشور داشته باشیم. 
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران با تاکید بر مشکلات عدیده‌ای که در پس اعتراضات اخیر وجود داشت و یکی از علل آنها همین تفرقه بین جریانات بود، گفت: عوامل شکل‌گیری این اعتراضات متاسفانه واکاوی جدی نشد، اما به طور کلی همه جریانات و شخصیت‌های سیاسی کشور اعتراضات که حق بدیهی مردم است را پذیرفتند و این گام بلندی است به سوی به رسمیت شناختن حقوق مردم. اعتراضات اخیر نشان داد یکی از مطالبات اصلی مردم این است که بتوانند در حوزه‌هایی که نسبت به آن معترض هستند آزادانه عمل کنند و صدای خود را به گوش مسئولان برسانند.
 وی اضافه کرد: امیدوارم اگر قرار است، اعتراضی در کشور صورت بگیرد، هدفمند و به پشتوانه قوانین و آئین‌نامه‌های مدنی باشد. در واقع حرف حق طوری ابراز شود که از آن آهنگ باطل شنیده نشود. ضمن اینکه ممکن است در سال ۱۳۹۷ هم این اعتراضات ادامه پیدا کند. چراکه اقتصاد کشور در سال ۹۷ خیلی روشن تر از سال ۹۶ به نظر نمی‌آید.  بنابراین این مشکلات در سال ۹۷ هم به گونه‌ای دیگر بروز می‌کنند و دولت باید تمهیداتی بیاندیشد تا شکاف‌های موجود در جامعه به حداقل برسد و شرایط را برای اعتراضات مسالمت‌آمیز فراهم کند. 
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه در سال گذشته شاهد از دست رفتن بخشی از سرمایه‌های اجتماعی دولت بودیم، تصریح کرد: واقعیت این است که مردم هر زمانی تشخیص می‌دهند که کیان انقلاب و نظام به خطر افتاده و یا انقلاب از مبدا خود فاصله گرفته است به میدان می‌آیند و در نهایت خواسته‌های آنها باید تامین شود. اما در حال حاضر افکار عمومی ظرفیت و تحرک لازم برای رسیدگی به خواسته‌های خود را نمی‌بیند. 
وی با اشاره به استیضاح اخیر سه تن از وزرا و نتایج منفی آن گفت: اتفاقی که اخیرا در مجلس افتاد هم بخشی از اعتماد مردم به مجلس و دولت را زیر سئوال برد. ۳وزیر به طور همزمان استیضاح شدند اما نتیجه لازم گرفته نشد و به نقطه ابتدا برگشتیم و تنها ثمره آن گرفته شدن وقت مردم بود. اما مشکلات موجود تنها به این موارد ختم نمی‌شود و متاسفانه دولت تا به امروز تحرک لازم را برای پاسخ گویی به انتظارات مردم از خود نشان نداده است. 
این نماینده سابق مجلس افزود:  انتظارات مردم از دولت روحانی، بیش از این مسائل بود و کسی که در اردیبهشت سال ۹۶ با وعده‌های طلایی افکار عمومی را متوجه خود کرد، تلاش طلایی انجام نداد و یا حداقل نتیجه تلاش‌های او طلایی نبود. متاسفانه جامعه بعد از  ۳-۴ ماه به این جمع بندی رسید که دولت پاسخگوی انتظارات و توقعاتش نیست و این اتفاق در نوع خود ضایعه محسوب می‌شود. دولت‌ها معمولا در سال‌های آخر دور دوم با چنین شرایطی مواجه می‌شوند، اما دولت روحانی بسیار زودهنگام به این نقطه رسید. امیدوارم که دولت در ابتدای سال ۹۷ با یک خانه تکانی و تزریق انرژی جدید، رفتار و برنامه بهتر، کار خود را شروع کند تا مردم احساس کنند، دولت صدای آنها را شنیده و در جهت پاسخگویی به آنها تمهیدات لازم رو انجام می‌دهد.
طاهر نژاد اولویت هر سه قوه در سال جدید را رسیدگی بهتر به امور مردم دانست و گفت: در وهله اول مجلس باید نظارت بر اجرای قوانین را با جدیت بیشتری پیگیری کند. چراکه نظارت بر اجرای دقیق قانون، رسالت مجلس است. رسالت اصلی مجلس تولید قوانین نیست زیرا آنقدر قوانین متعدد تولید شده، که بعضا مجریان را در اجرا دچار سردرگمی می‌کند. مجلس باید در سال ۹۷ عمده وقت خود را صرف نظارت در حوزه‌های مختلف کند و این بدین معنا نیست که تمرکز خود را فقط به دستگاه اجرایی معطوف کند. 
اعتراضات احزاب اینکه مشکلات انتظارات قوانین شرایط سیاسی همکاری نظارت گرفته طلایی متاسفانه سال‌های استیضاح عمومی رسیدگی افکار خواسته‌های اعتماد نتیجه روحانی وزرا رسالت اجرای نداده انقلاب تولید حداقل تعامل جریانات مسائل تفرقه مختلف فعالیت امیدوارم موجود جامعه چراکه شنیده اجتماعی بهتری