**۱۵:۲۹؛ جمعیت هلال احمر اعلام کرد که زلزله ۵.۳ ریشتری سرپل ذهاب ۲۳ مصدوم داشت که به صورت سرپایی درمان شدند.
**۱۳:۵۷؛ عادل شفیعی- معاون امداد و نجات هلالاحمر کرمانشاه- از اعزام ۱۶ تیم ارزیاب هلالاحمر در پی وقوع زلزله ۵.۳ ریشتری در سر پل ذهاب کرمانشاه خبر داد و گفت: تاکنون گزارشی مبنی بر وارد آمدن خسارت جانی و مالی اعلام نشده است.
مجتبی خالدی - سخنگوی سازمان اورژانس کشور- نیز اعلام کرد که با توجه به ارزیابی به عمل آمده در منطقه سرپل ذهاب، زمین لرزه ۵.۳ ریشتری که در ساعت ۱۳:۰۵ در این منطقه رخ داد، هیچ خسارت جانی و مصدومیتی به همراه نداشته است.
**۱۳:۳۸؛ شبکههای لرزهنگاری مرکز لرزهنگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران در ساعت ۱۳:۰۵:۲۵ ثانیه روز یکشنبه، ۱۲فروردین ماه این زمینلرزه را ثبت کردند. مختصات این زمینلرزه که در عمق ۸ کیلومتری زمین رخ داده، ۳۴.۴۲ درجه عرض شمالی و ۴۵.۸۱ درجه طول شرقی ثبت شده است. این زمینلرزه در ۶ کیلومتری سرپل ذهاب، ۲۳ کیلومتری قصرشیرین و ۳۲ کیلومتری گیلانغرب در استان کرمانشاه به ثبت رسیده است.
منبع : نامه نیوز
برچسب ها : #مصدوم #کیلومتری #کرمانشاه #زمینلرزه #ریشتری #اعلام #سرپایی #درمان #بیمارستان #زلزله #انتقال #منتقل #لرزهنگاری #منطقه #گیلانغرب #خسارت #هلالاحمر
نظر شما در مورد : انتقال و درمان سرپایی ۳۷ مصدوم زلزله سرپل ذهاب